Home Movie Day: maak je eigen super 8 film!

Op 21 oktober 2017 is het wereldwijd Home Movie Day. Dit jaar vieren wij mee. We nodigen je uit om je eigen ‘home movie’ te maken op super 8 film!

Stuur ons vóór 1 juli in een paar zinnen je idee op naar info@stichtingamateurfilm.nl

De beste vijf inzendingen ontvangen van ons 2x super 8 cartridges (kleur of zwart/wit naar keuze), ontwikkeling en scanning. De films worden tijdens de Home Movie Day vertoond op een nader te bepalen locatie.

68a4988b-5736-4647-ae5f-9f97135a0670